Cum să iti amenajezi un colț de lectură

17/11/2021
de catre SUCIU MIHAELA
Cum să iti amenajezi un colț de lectură

Mini biblioteca și cum să amenajezi un colț de lectură

 

Ar trebui ca în orice casă să existe o biblioteca mini, dacă spațiul din living nu permite mai mult. Regăsim o astfel de variantă în diverse magazine de bricolaj, cu mic mobilier.

 

Mini biblioteca are avantajul de a nu ocupa prea mult spațiu. Aceasta va deservi organizării și depozitării de cărți, oferind în același timp și un aspect plăcut încăperii. Poate fi varianta compactă pentru cei care au spații înguste sau chiar prima bibliotecă a copilului. Se va potrivi de minune în camera sa și în primii săi ani de viață va fi plină de cărți specifice vârstei.

 

Dar cine spune că o bibliotecă are opțiuni limitate privind locul perfect în care să fie amplasată? Cu puțină imaginație poți crea un colț de lectură și în balcon. Cu o mini biblioteca de la unicspot.ro vei reuși asta. Optează pentru una nu foarte înaltă - 94.5 cm înălțime - și poate astfel să își găsească destul de ușor un loc potrivit în casa ta. Completeaza coltul tau de lectura cu Fotoliul cu taburet Rusko.

 

Inspirație pentru micile schimbări din casă

 

Se spune că mici schimbări sunt cele care vor aduce un alt vibe al casei. Nu este necesar de fiecare dată să faci schimbări drastice și amenajări de la zero. Ține pasul cu sezonul și preferă să creezi un mic colț de rai acasă. Acum, când zilele sunt mai scurte și îți place să îți petreci mai mult timp indoor, când ai timp pe îndelete să savurezi fiecare pagină din cartea aceea pe care ai tot lăsat-o pe noptieră să te aștepte, preferă să amenajezi cu alegeri accesibile un colț de lectură.

 

O mini bibliotecă îți va fi utilă. Vei găsi variante care țin pasul cu moda. Dacă nu preferi ceva sofisticat, pretențios sau dacă această piesă de mobilier va fi ultima venită în decorul camerei preferă simplismul. Cu asta nu vei da greș niciodată. Rafturile sunt de preferat să nu fie închise, evită sticlă. Cele care au oglindă ar putea crea un efect deosebit, un efect optic, pentru că dau impresia de spațiu mărit. Însă și cu o bibliotecă din PAL, maro, cu 8 rafturi poți reuși o amenajare potrivită decorului casei tale.

 

Raftul cu cărți va fi mai atrăgător ca niciodată

 

Deși nu coperta unei cărți este cea care să te convingă să o citești, dacă aceasta tronează într-o bibliotecă, un loc atractiv amenajat îți sporești șansele ca lectura să fie parte din fiecare zi a ta. Optează pentru un fotoliu confortabil în zonă și o bună sursă de iluminat și obții locul perfect pentru tine să te răsfeți printre rândurile citite.

 

Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un review