Livrarea produselor

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opţiunii Clientului, prin Curier sau prin ridicarea personală de către acesta din depozitul de pe str.Avram Iancu nr.62 , Sacele, Jud. Brasov (optiune valabila doar pentru articolele marca Unic Spot). Oferim transport gratuit la comenzile de peste 1500 lei.

Între înregistrarea Comenzii şi preluarea acesteia de către Curier există un interval de 12-24 ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului şi se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăşi termenul maxim prevăzut mai sus. 


În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care preţul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), unicspot.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. 

Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la preţul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda iniţială, iar unicspot.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.


Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate. În cazul în care coletul este desfăcut sau prezintă urme de lovituri şi alte deteriorări Clientul este rugat să întocmească un proces verbal cu Agentul de la firma de Curierat, pentru a înregistra eventualele lipsuri sau daune produse în timpul manipulării coletului. Prin semnarea bonului de livrare (AWB) Clientul recunoaşte primirea în bune condiţii şi în totalitate a produselor Comandate.


Anunt important!

Comenzile emise in perioada 30.11.2022-02.12.2022 vor fi procesate incepand cu data de 05.12.2022. 

Va multumim pentru intelegere!