Politica de retur/anulare

Produsele achiziționate prin contract la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele și în aceeași stare în care au fost receptionate. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs., folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. În funcţie de stocul existent, firma SC UNIC SPOT SRL vă ofera următoarele opțiuni: - de a înlocui produsul cu altul de aceeasi valoare - de a repara produsul, sau - de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 30 de zile de la primirea acestuia Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau consum (la consumabile), etc. SC UNIC SPOT SRL nu își asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.