Politica de retur/anulare

Produsele achiziționate prin contract la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele și în aceeași stare în care au fost receptionate. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs., folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. În funcţie de stocul existent, firma SC UNIC SPOT SRL vă ofera următoarele opțiuni: - de a înlocui produsul cu altul de aceeasi valoare - de a repara produsul, sau - de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 30 de zile de la primirea acestuia Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

PROCEDURA DE RETUR

 Clientii site-ul www.unicspot.ro pot accesa istoricul comenzilor din contul lor si este obligatoriu sa parcurga urmatori pasii:

Intrati in contul dumneavoastra de client si selectati sectiunea comenzile mele. Pentru a intra in contul dumneavoastra introduceti adresa de mail si parola. In cazul in care nu stiti parola va rog sa apasati pe resetare parola. Veti primi pe mail instructiunile pentru intrarea in cont.

Selectati comanda pentru care doriti sa returnati produsele apasand pe numarul de comanda.

Selectati Inregistrare retur din colt dreapta si alegeti produsele pe care doriti sa le returnati. La sectiunea Mesaj va rugam sa completati motivul pentru care se returneaza produsul. Selectati apoi daca doriti Refinantare sau Inlocuire produs.

La date personale completati Contul Iban, Banca la care este deschis contul si numele titularului de cont.

Precizati in mesaj alte informatii relevante pentru preluarea returului: data, intervalul de ridicare si adresa de unde doriti sa ridicam comanda pentru retur si apoi inregistrati cererea. In cazul in care aveti fotografii care ne pot ajuta la solutionarea cererii de retur va rugam sa le incarcati si pe acestea.

Dupa inregistrarea cererii un operator va contacta frma de curierat pentru ridicarea comenzii si veti fi contactati de curier pentru a preda produsul.


 Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau consum (la consumabile), etc. SC UNIC SPOT SRL nu își asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, si nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.