Vine iarna, bine-mi pare, am tăvița la intrare!!!

24/11/2021
de catre SUCIU MIHAELA
Vine iarna, bine-mi pare, am tăvița la intrare!!!

Covoraș de intrare în formă de tavă, cu o bordură de aproximativ 2 cm din cauciuc rezistent. Este ideal pentru sezonul rece pentru a păstra încăperea curată, deoarece va colecta apa, zăpada și chiar noroiul. În cazul în care se dorește dezinfectarea încălțămintei, se poate așeza în acestă tăviță, un șervet îmbibat în soluția dorită, fără ca acesta să se scurgă, și fără să afecteze podeaua.

Tăvița încălțăminte este lavabila, poate fi aspirat sau chiar spălat sub jet de apă. Este recomandat atât pentru exterior cât și pentru interior.

Cum să iti amenajezi un colț de lectură

17/11/2021
de catre Bogdan
Cum să iti amenajezi un colț de lectură

Mini biblioteca și cum să amenajezi un colț de lectură

 

Ar trebui ca în orice casă să existe o biblioteca mini, dacă spațiul din living nu permite mai mult. Regăsim o astfel de variantă în diverse magazine de bricolaj, cu mic mobilier.

 

Mini biblioteca are avantajul de a nu ocupa prea mult spațiu. Aceasta va deservi organizării și depozitării de cărți, oferind în același timp și un aspect plăcut încăperii. Poate fi varianta compactă pentru cei care au spații înguste sau chiar prima bibliotecă a copilului. Se va potrivi de minune în camera sa și în primii săi ani de viață va fi plină de cărți specifice vârstei.

 

Dar cine spune că o bibliotecă are opțiuni limitate privind locul perfect în care să fie amplasată? Cu puțină imaginație poți crea un colț de lectură și în balcon. Cu o mini biblioteca de la unicspot.ro vei reuși asta. Optează pentru una nu foarte înaltă - 94.5 cm înălțime - și poate astfel să își găsească destul de ușor un loc potrivit în casa ta. Completeaza coltul tau de lectura cu Fotoliul cu taburet Rusko.

 

Inspirație pentru micile schimbări din casă

 

Se spune că mici schimbări sunt cele care vor aduce un alt vibe al casei. Nu este necesar de fiecare dată să faci schimbări drastice și amenajări de la zero. Ține pasul cu sezonul și preferă să creezi un mic colț de rai acasă. Acum, când zilele sunt mai scurte și îți place să îți petreci mai mult timp indoor, când ai timp pe îndelete să savurezi fiecare pagină din cartea aceea pe care ai tot lăsat-o pe noptieră să te aștepte, preferă să amenajezi cu alegeri accesibile un colț de lectură.

 

O mini bibliotecă îți va fi utilă. Vei găsi variante care țin pasul cu moda. Dacă nu preferi ceva sofisticat, pretențios sau dacă această piesă de mobilier va fi ultima venită în decorul camerei preferă simplismul. Cu asta nu vei da greș niciodată. Rafturile sunt de preferat să nu fie închise, evită sticlă. Cele care au oglindă ar putea crea un efect deosebit, un efect optic, pentru că dau impresia de spațiu mărit. Însă și cu o bibliotecă din PAL, maro, cu 8 rafturi poți reuși o amenajare potrivită decorului casei tale.

 

Raftul cu cărți va fi mai atrăgător ca niciodată

 

Deși nu coperta unei cărți este cea care să te convingă să o citești, dacă aceasta tronează într-o bibliotecă, un loc atractiv amenajat îți sporești șansele ca lectura să fie parte din fiecare zi a ta. Optează pentru un fotoliu confortabil în zonă și o bună sursă de iluminat și obții locul perfect pentru tine să te răsfeți printre rândurile citite.

 

Reamenajarea casei

17/11/2021
de catre SUCIU MIHAELA
Reamenajarea casei

Reamenajarea casei: un proces mai simplu de realizat cu Unic Spot

 

Unic Spot este acel magazin online care dispune de produse pentru casa de care poate beneficia oricine. Gama lor de produse se caracterizeaza prin calitate, preturi accesibile si variante multiple de alegere. Pentru orice amenajare a casei, aici puteti gasi cele necesare.

 

Cei de la Unic Spot va incanta si cu produse pentru gradina care va pot infrumuseta spatiul exterior de petrecere a timpului liber precum si produse pentru camping sau iesiri la plimbare prin padure. Descoperiti acest e-shop si alegeti ceea ce aveti nevoie.

 

Gama diversificata de produse pentru acasa

 

Avand in vedere ca inceputul scolii se apropie, Unic Spot va poate fi partener ideal pentru amenajarea holului.

 

Puteti achizitiona de aici si mobila pentru hol, pentru a stoca mai bine fiecare obiect. Incaltamintea poate fi asezata la locul ei de fiecare data si astfel spatiul din hol devine mai generos. La fel si cu hainele, ce pot fi agatate pe cuier. Dulapurile de la intrare s-au dovedit mereu a fi utile deci nu ezitati sa vizualizati si aceasta categorie pentru ca preturile sunt accesibile si articolele utile.

 

Va asteptam pe site pentru a descoperi toata gama de produse.

Taburetul pliant Malaga: o piesa nelipsita din caminul oricui.

17/11/2021
de catre SUCIU MIHAELA
Taburetul pliant Malaga: o piesa nelipsita din caminul oricui.

Taburetul pliant Malaga este recomandat pentru spațiile nu foarte generoase, cum ar fi bucătăria sau terasa. Cu Taburetul Pliant Malaga puteți gestiona foarte ușor spațiul din căminul dumneavoastră. Fiind pliant, puteți depozita acest taburet, generând astfel spațiu liber în funcție de necesități. Acest taburet pliant are un design simplu, este foarte ușor de strâns și extins.

Taburetul pliant Malaga este construit cu o structură metalică și tapițerie din PVC. Această îmbinare cromatică cu nuanțe deschise conferă un design elegant și modern acestui scaun, latura estetică fiind completată de funcționalitate.

Datorită posibilității de pliere și a lipsei spătarului, acest taburet poate fi ușor manevrat și depozitat, astfel încât să nu ocupe mult spațiu atunci când nu este utilizat. Șezutul este capitonat cu burete de 2 cm grosime, pentru a asigura confort în utilizare, iar tapițeria din PVC conferă rezistență. Mecanismul de blocare, vă oferă, un surplus de siguranță, pentru că nu va permite taburetului să se plieze.


Potrivit pentru masa de machiajDe ajutor cand ai mai multi invitati decat locuri pe canapea!


O piesa de mobilier extrem de versatila.