Taburetul pliant Malaga: o piesa nelipsita din caminul oricui.

17/11/2021
de catre SUCIU MIHAELA
Taburetul pliant Malaga: o piesa nelipsita din caminul oricui.

Taburetul pliant Malaga este recomandat pentru spațiile nu foarte generoase, cum ar fi bucătăria sau terasa. Cu Taburetul Pliant Malaga puteți gestiona foarte ușor spațiul din căminul dumneavoastră. Fiind pliant, puteți depozita acest taburet, generând astfel spațiu liber în funcție de necesități. Acest taburet pliant are un design simplu, este foarte ușor de strâns și extins.

Taburetul pliant Malaga este construit cu o structură metalică și tapițerie din PVC. Această îmbinare cromatică cu nuanțe deschise conferă un design elegant și modern acestui scaun, latura estetică fiind completată de funcționalitate.

Datorită posibilității de pliere și a lipsei spătarului, acest taburet poate fi ușor manevrat și depozitat, astfel încât să nu ocupe mult spațiu atunci când nu este utilizat. Șezutul este capitonat cu burete de 2 cm grosime, pentru a asigura confort în utilizare, iar tapițeria din PVC conferă rezistență. Mecanismul de blocare, vă oferă, un surplus de siguranță, pentru că nu va permite taburetului să se plieze.


Potrivit pentru masa de machiajDe ajutor cand ai mai multi invitati decat locuri pe canapea!


O piesa de mobilier extrem de versatila.


Comentarii

Nici o postare găsită

Adaugă un review