Masuta de cafea, maro, 60 x 60 x 35 cm

v-247322
717,09 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această măsuță de cafea din lemn este elegantă, dar practică. Poate fi folosită ca masă de sufragerie sau ca birou. Designul sofisticat va face din această masă de capăt piesa centrală din orice cameră.

Această masă decorativă este confecționată din lemn masiv reciclat și oțel vopsit electrostatic, care îi permite să fie deosebit de robustă și durabilă. Mobilierul din lemn reciclat are caracteristicile diferitelor esențe lemnoase, precum tec, lemn de mango și acacia. Aceasta înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de esențe lemnoase. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, prin urmare nu se micșorează și nu se îndoaie. Fiecare pas al procesului de fabricație se realizează cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Măiestria creației și granulația atrăgătoare a lemnului oferă originalitate fiecărei piese de mobilier, făcând-o ușor diferită de celelalte. Asamblarea este ușoară.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat și cadru din oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 100 x 60 x 35 cm (L x l x î)
  • Lucrat exclusiv manual
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
Culoare produs:
maro
Dimensiune produs:
60 x 60 x 35 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
16.3 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea, maro, 60 x 60 x 35 cm