Masuta de cafea, maro

v-44734
632,25 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această măsuță de cafea, cu un design unic, va fi cu siguranță un element de decor minunat în grădină, curte sau alte spații de exterior!

Construită din lemn de tec de esență tare, extrem de rezistent, această piesă de mobilier a fost tratată, uscată în cuptor și apoi șlefuită fin, pentru un aspect foarte neted. Lemnul de tec este cunoscut pentru robustețea sa excepțională și rezistența la intemperii, fiind mult mai potrivit pentru mobilierul de grădină decât orice alt tip de lemn. Lemnul de tec este alegerea perfectă dacă doriți să achiziționați o piesă de mobilier de grădină, care va rezista trecerii timpului.

Masa de exterior este proiectată cu două balustrade pe ambele laturi, pentru a preveni căderea obiectelor de pe suprafața ei. Designul său clasic și deosebit va adăuga un farmec unic spațiul dvs. de exterior. Această măsuța de cafea necesită asamblare.

Combinați măsuța de cafea Marlboro cu această colecție de scaune de grădină (nu sunt incluse), pentru a vă reinventa spațiul de exterior!

  • Material: Lemn de tec de esență tare, șlefuit fin, cu finisaj pe bază de apă
  • Dimensiuni: 100 x 50 x 45 cm (L x l x î)
Culoare produs:
Maro
Garantie:
24 luni
Greutate:
8.9 Kg
Tip Material:
  • polietilenă
  • tec

Produse similare cu Masuta de cafea, maro