Masuta de cafea, maro

v-247731
1193,33 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Aduceți eleganța designului de mijloc de secol XX în locuința dvs. cu această măsuță de cafea în stil antichizat din lemn masiv de sheesham!

Această măsuță de cafea este fabricată din lemn masiv de sheesham. Lemnul de sheesham, cunoscut și ca lemn de trandafir sau palisandru, este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația sa bogată. Această masă are un blat stabil și sigur pe care puteți așeza băuturi, coșuri cu fructe, obiecte decorative etc. Lemnul masiv de sheesham a primit un finisaj frumos prin lustruire, vopsire și lăcuire, emanând un aspect sofisticat. Cele două sertare mari, ale căror uși frontale sunt decorate cu combinații de diferite modele, unul cu dungi alb-negru și argintiu, iar celălalt cu sheesham și auriu, oferă suficient spațiu pentru a păstra obiecte de uz casnic mari. În plus, măsuța de cafea poate fi folosită și ca masă de canapea, masă de sufragerie, masă laterală etc.

Notă importantă: Datorită măiestriei execuției și granulației frumoase a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de cealaltă; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 90 x 50 x 30 cm (L x l x î)
  • 2 sertare cu model decorativ frumos tip diamant
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
Culoare produs:
Maro
Garantie:
24 luni
Greutate:
20.92 Kg
Tip Material:
  • polietilenă

Produse similare cu Masuta de cafea, maro