Masuta de cafea, maro

v-283939
781,41 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Introduceți o notă rustică în decorul dvs. de interior cu această măsuță de cafea din lemn! Având un compartiment mare, această masă de canapea deosebită vă ajută să vă păstrați lucrurile în ordine.

Măsuța de cafea în stil antichizat este realizată din lemn masiv reciclat, care a fost obținut din copaci căzuți, platforme de lemn, lemn provenit din bărci, traverse, podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate și poate include diferite tipuri de lemn, precum mahon, pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile diferitelor tipuri de lemn și, de aceea, puteți găsi cuie, șuruburi, cavități, precum și alte imperfecțiuni pe suprafața sa. Acestea însă sunt mărturie a istoriei bogate a lemnului și oferă un aspect cald și autentic pieselor de mobilier. Articolul este deja asamblat; nu necesită asamblare.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre aceste mese de sufragerie fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni: 65 x 65 x 38 cm (L x l x î)
  • Nu necesită asamblare.
Culoare produs:
Maro
Garantie:
24 luni
Greutate:
19 Kg
Tip Material:
  • polietilenă

Produse similare cu Masuta de cafea, maro