Masuta de cafea, multicolor, 60 x 35 cm

v-321795
515,92 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Măsuța de cafea din lemn adaugă un aspect industrial spațiului dvs. de locuit și este alegerea ideală pentru decorul casei.

Masa pentru canapea este realizată din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, podele și bârne de susținere de la clădiri vechi demolate. Poate fi alcătuită din diferite tipuri de lemn, cum ar fi lemn de tec, lemn de esență tare, lemn tropical, lemn de mango etc. Aceasta înseamnă totodată că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, prin urmare, nu se va contracta și nu se va curba. Măiestria realizării și granulația frumoasă a lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de celelalte. Masa decorativă este, de asemenea, dotată cu un raft de depozitare, oferind un spațiu amplu pentru a vă păstra obiectele necesare organizate și la îndemână.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat, cu finisaj multicolor, fier cu finisaj negru vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 60 x 60 x 35 cm (L x l x î)
  • Asamblare necesară: Da
Culoare produs:
multicolor
Dimensiune produs:
60 x 35 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
12.95 Kg
Tip Material:
  • Metal

Produse similare cu Masuta de cafea, multicolor, 60 x 35 cm