Masuta de cafea, multicolor, 38 x 45 cm

v-247657
734,88 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această uimitoare măsuță de cafea din lemn degajă un farmec robust și va aduce o notă atrăgătoare în camera dvs. de zi sau în dormitor. În plus, poate fi folosită și ca masă laterală sau ca masă de canapea.

Masa este confecționată din lemn masiv reciclat care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate și poate consta din diferite tipuri de lemn precum pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul recuperat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se micșorează și nu se îndoaie. Granulația frumoasă a lemnului face fiecare piesă de mobilier unică și ușor diferită de celelalte. Măsuța de cafea este confecționată integral manual și fiecare etapă a procesului de realizare este făcută cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. În plus, blatul rafinat al acesteia, realizat din fier vopsit electrostatic, o face ușor de curățat, iar inelul de fier din partea de jos acționează ca întăritură, precum și ca element decorativ.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat și fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 38 x 45 cm (diametru x î)
  • Finisaj: Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Cu un blat de fier vopsit electrostatic și un inel de fier în partea de jos
Culoare produs:
multicolor
Dimensiune produs:
38 x 45 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
10.75 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea, multicolor, 38 x 45 cm