Masuta de cafea, multicolor, 60 x 40 cm

v-248095
960,69 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Bucurându-se de un farmec rustic, această măsuță de cafea impresionantă din lemn va fi un element de decor mereu la modă în interiorul locuinței dvs. Blatul mesei este solid și asigură o suprafață stabilă și sigură, pe care puteți așeza băuturi, vaze, boluri de fructe sau alte elemente decorative.

Această măsuță de cafea practică cu 2 niveluri va fi perfectă pentru așezarea aparatelor multimedia, cărților, revistelor sau a obiectelor mai mici pe care doriți să le aveți la îndemână. Datorită construcției robuste și materialului din lemn reciclat, masa este deosebit de durabilă. Lemnul reciclat prezintă caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum lemn de tec, mango, acacia etc., care este deja învechit, uzat și uscat, astfel că nu se va micșora și nu se va îndoi. Fiecare pas al procesului de construcție este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire.

Relaxați-vă și bucurați-vă de momente minunate alături de familia și prietenii dvs. în jurul acestei măsuțe de cafea unice! Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre ele fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Blat din lemn masiv reciclat + picioare din oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 115 x 60 x 40 cm (L x l x î)
  • Cu 2 niveluri
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
Culoare produs:
multicolor
Dimensiune produs:
60 x 40 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
23.7 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea, multicolor, 60 x 40 cm