Set 4 bucati jaluzele din bambus natural tip rulou, bej, 120 x 160 cm (4 pcs)

v-278743
403,77 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Aceste jaluzele tip rulou, din bambus natural, sunt concepute pentru a vă asigura intimitatea, lăsând însă să treacă puțină lumină, fiind astfel o alegere excelentă pentru acoperirea ferestrelor.

Nuanța neutră a jaluzelelor de bambus tip rulou se potrivește perfect cu o mare varietate de stiluri de interior. Lamelele sale din bambus sunt strânse împreună prin șnururi țesute și filtrează lumina într-un mod pitoresc. Cu aceste jaluzele tip rulou, puteți controla cantitatea de lumină pe care doriți să o lăsați să intre în cameră. Jaluzelele sunt realizate din bambus de înaltă calitate și din alte materiale ecologice. Jaluzelele din bambus sunt ușor de curățat cu un pămătuf din pene și sunt ușor de instalat și de manevrat.

Vă rugăm să verificați cu atenție dimensiunile înainte de a efectua o achiziție. Pachetul de livrare include 4 jaluzele.

AVERTISMENT: Copiii mici se pot strangula cu buclele de cabluri, lanțurile, benzile și corzile care operează produsul. Pentru a evita strangularea și accidentele, țineți cordoanele departe de copiii mici. Cablurile se pot înfășura în jurul gâtului unui copil. Deplasați paturile, pătuțurile și mobilierul departe de cablurile care acoperă ferestrele. Nu legați cablurile împreună. Asigurați-vă că nu se răsucesc și că nu creează o buclă.

  • Material: Bambus
  • Culoare: Culoarea bambusului natural
  • Dimensiuni: 120 x 160 cm (l x î)
  • Îngrijire și întreținere: Curățați cu o cârpă sau cu un pămătuf cu pene
  • Ușor de atașat
  • Livrarea include 4 jaluzele
Culoare produs:
Bej
Dimensiune produs:
120 x 160 cm (4 pcs)
Garantie:
24 luni
Greutate:
7.8 Kg
Material:
bambus

Produse similare cu Set 4 bucati jaluzele din bambus natural tip rulou, bej, 120 x 160 cm (4 pcs)