Lada frigo Icetime 26L, albastru - alb, 38.5x25x41 cm

39402
319,99 Lei
În curând

We (SC UNIC SPOT RO SRL) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to comenzi@unicspot.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere


Cu o capacitate mare și un design care o face extrem de ușoară, Lada frigorifică Icetime 26L este un partener perfect pentru o zi petrecută la plajă sau pentru o excursie cu familia. 

Lada păstrează alimentele reci cu ajutorul pastilelor de răcire Freez'Pack: M5M10M20 și M30 (se achiziționează separat).

Utilitatea este cheia designului de succes a acestei lăzi frigorifice. Mânerul mare, confortabil, cu o formă ergonomică face ca transportul acestei lăzi să fie extrem de ușor. 

Când ești în mișcare acest mâner care are și funcția de blocare a capacului, te ajută să transporți în siguranță alimentele din ladă. 

Cu un design vertical, aceasta ladă poate acomoda în mod convenabil sticle de 1,5 L în poziție verticală având și spațiu suficient pentru toate elementele esențiale ale familiei. 

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 25 x 38.5 x 41 cm
  • Capacitate: 26 L
  • Închidere etansă
  • Capac reversibil, ce se poate transforma într-un suport stabil
  • Timp de păstrare rece: 20h cu pastile de răcire 1 x M20 + 1 x M30 (se achiziționează separat)
  • Greutate: 2.5 kg
  • Izolație din spumă poliuretanică


Cele mai importante beneficii

Izolație PU puternică și premium

Testele arată că pierderile de răcire au loc 30% prin partea superioară și 30% prin partea inferioară.

Noile modele se caracterizează printr-o izolație sporită a capacelor (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) și a bazei lăzii. Pe de altă parte, izolația de pe părțile laterale ale cutiei este redusă și datorită acestui fapt, dimensiunile exterioare sunt mai mici, fără a afecta capacitatea internă sau performanța lăzii.

Materialul de izolare este poliuretanul, izolație de cea mai înaltă calitate disponibilă pe piață, oferind o izolație cu 30% mai bună.

 


Blocat și securizat

Sistemul „Click and Lock” emite un clic specific atunci când capacul este închis, datorită căruia veți ști faptul că lada frigorifică este ferm închisă / sigilată.

Buc/carton:
1 buc
Cod EAN:
3138520394020
Culoare produs:
albastru - alb
Dimensiune produs:
38,5x25x41cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
2.29 kg
Tip Material:
  • Plastic

Review-uri

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită

Produse similare cu Lada frigo Icetime 26L, albastru - alb, 38.5x25x41 cm