Jardiniera, multicolor, 90 x 20 x 68 cm

v-321940
271,50 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această jardinieră din lemn este perfectă pentru cultivarea de legume, flori, ierburi și fructe. Datorită designului său decorativ, aceasta va aduce un plus de eleganță în grădina, balconul sau terasa dvs.

Această jardinieră este realizată din lemn masiv reciclat, provenit din bârne, podele și grinzi de susținere din clădiri vechi demolate. Astfel, poate include diferite tipuri de lemn, cum ar fi pin, tec, stejar, lemn de mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor tipuri de lemn. Lemnul recuperat este deja învechit, erodat și uscat, deci nu se contractă și nu se curbează. În plus, cadrul din fier vopsit electrostatic îi adaugă o stabilitate suplimentară. Cutia de flori este situată la o înălțime de lucru ideală, ceea ce face plantarea mai ușoară pentru spate și genunchi, reducând oboseala. Mai mult, jardiniera economisește spațiul, deoarece zona de dedesubt poate fi folosită pentru depozitarea de semințe, pământ, stropitori etc.

Notă importantă: Culoarea și granulația lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre jardinierele din lemn fiind unică și ușor diferită de celelalte; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat, fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 90 x 20 x 68 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Legal Documents:

    Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici

Culoare produs:
multicolor
Dimensiune produs:
90 x 20 x 68 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
11.35 Kg
Material:
lemn

Produse similare cu Jardiniera, multicolor, 90 x 20 x 68 cm