Termeni și Condiții

1. Introducere

În vederea utilizării acestui site este necesar să citești şi să accepţi în totalitate aceşti termeni şi conditii de confidenţialitate detaliate mai jos. Utilizarea în continuare a acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Prin accesarea acestui site îți exprimi acordul de a intra în baza noastră de date și de a primi comunicări electronice din partea echipei Unic Spot.

Pagina www.unicspot.ro și intregul său conținut reprezintă integral proprietatea intelectuală a societății S.C. Unic Spot Ro S.R.L., cu sediul str. George Moroianu nr. 16, mun. Săcele, judetul Braşov, cod poștal 505600, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J08/272/2001 , cod fiscal RO 13753590 proprietate pe care te angajezi să o respecți. Reproducerea informațiilor din cadrul site-ului este strict interzisă fără acordul proprietarului și se pedepsește conform legislației în vigoare. Tentativele de accesare administrativă a site-ului sunt considerate frauduloase și pot declanșa urmărirea penală.

Compania S.C. Unic Spot Ro S.R.L. îşi rezervă dreptul de a actualiza şi a revizui în orice moment politica de utilizare, fără o notificare prealabilă. Te rugăm să urmărești periodic eventualele modificări apărute.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creează obligaţii contractuale şi nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordanţe. Acestea pot diferi câteodată faţă de produsul ce îl prezintă, în funcţie de furnizorii cu care lucrăm. Totodată Unic Spot Ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire şi/sau afişare în ceea ce privesc preţurile, caracteristicile, imaginile, etc.

2. Politica de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal

Pagina web www.unicspot.ro este o pagină web specializată pe comerțul on-line en-detail. Pentru a putea cumpăra de pe pagina noastră, orice client/potențial client trebuie să își creeze un cont, acesta fiind alcătuit din adresa de e-mail a acestuia și o parolă. Informații despre adresa de domiciliu sau adresa de livrare, respectiv numărul de telefon sunt necesare pentru a trimite prin poștă eventualele comenzi.

Conform cerintelor Legii 667/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii în sectorul comunicaţiilor electronice, firma Unic Spot Ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Informațiile tale nu vor fi furnizate unei terțe părți fără acordul tău. S.C. Unic Spot Ro S.R.L. nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul tău explicit. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.               

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont de unde va putea lansa comenzi de pe site-ul Unic Spot Ro. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii asupra parolei asociate accesului la site-ul www.unicspot.ro, condiţionate pentru logare. În cazul accesării neautorizate a contului de către terţe persoane sau a nerespectării de către utilizator a modului legal de folosire a site-ului, Unic Spot Ro nu îşi asumă nici o responsabilitate faţă de consecinţele care pot apărea.

3. Înregistrare

Pentru utilizarea serviciului ai posibilitatea să te înregistrezi, pentru a beneficia de privilegiile oferite membrilor, dar poți să navighezi pe site și fără să fii înregistrat în prealabil. În cazul în care optezi pentru înregistrare, este necesar să completezi formularul de înregistrare înscriind informatii adevărate, corecte, actuale și complete. Poți să emiți comenzi pentru produsele selectate prin intermediul acestui site, responsabilitatea furnizării datelor necesare facturării şi livrării îți revine în totalitate.

Pentru înregistrarea ca membru trebuie să îți alegi un nume (username/adresă e-mail) și o parolă.

 În situația în care considerăm că această cerință nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a-ți bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Prin completarea formularului de înregistrare, toţi utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistreză să intre în baza de date Unic Spot Ro SRL. De asemenea, prin înregistrarea pe acest site accepți să primești pe adresa  de e-mail furnizată informații de la Unicspot cu referire la cele mai noi campanii, promoții, altele(etc). Poți opta ulterior să te dezabonezi de la newsletterul nostru. 

4. Preţul produselor

Preţurile articolelor aflate pe site-ul www.unicspot.ro conţin TVA (19%) şi sunt valabile din momentul comandării lor. Toate preţurile sunt exprimate în lei (RON) şi pot fi modificate în funcţie de cursul de schimb (lei/€ şi/sau lei/$), şi de modificarea taxelor vamale. La produsele care au deja reduceri (promoţii sau lichidare de stoc) nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

5. Condiții de livrare

S.C. Unic Spot Ro S.R.L. prin intermediul site-ului www.unicspot.ro îți pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

- prin firma de curierat rapid Urgent Curier, firma agreată de compania noastră;

- altă metodă de livrare, un reprezentant al firmei noastre te va contacta pentru a stabili cea mai bună metodă de livrare pentru tine. 

Câteva precizări:

 • trimiterea coletului către destinația ta prin firmă de curierat rapid va ajunge între 2 şi 7 zile, în fucţie de disponibilitatea stocurilor;
 • în cazul în care articolele sunt pe stoc și lansezi comanda până la orele 14.00, coletul va fi trimis în aceeași zi;
 • prin intermediul serviciului de curierat rapid, coletul îl vei primi de la agentul de curierat, pentru persoană fizică pe baza cărții de identitate, pentru persoană juridică cu ștampila unității;
 • cheltuielile de transport prin curierat vor fi dispuse pe pagina de comandă, inainte de finalizarea comenzilor;
 • taxa de transport este de 40 RON

Produsele comandate conform condițiilor de livrare de mai sus, vor fi ambalate corespunzător pentru transport indiferent de serviciul ales și vor fi însoțite obligatoriu de factura fiscală în original, certificat de garanție și – după caz – de accesoriile din pachet.

6. Garanție

Compania noastră asigură garanţie tuturor produselor comercializate potrivit dispozițiilor legii 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările ulterioare, şi conform informaţiilor privind garanţia produselor descrise în certificatul de garanţie a produsului.

Pentru reclamaţii şi servicii post vânzare te rugăm să te adresezi la nr. tel/fax (040) 268/274 972 sau pe adresa de e-mail: reclamatii@unicspot.com

În caz de lipsă de conformitate, poţi solicita repararea sau înlocuirea produsului fără nici un cost adițional. În termen de 15 zile de la data sesizării vom soluționa cererea ta. Garanţia se validează cu certificatul de garanţie şi cu factura de achiziţie. Pentru fiecare cerere de garanţie se întocmeşte proces verbal, care va conţine informaţii privind produsul, data de achiziţionare a acestuia și obiectul reclamaţiei.

Toate produsele de pe site beneficiază de o garanție de 2 ani de la data achiziționării lor, conform legislației în vigoare.

În cazul în care un produs se deteriorează din cauza defectelor de fabricație, în decurs de 2 ani de zile, ne asumăm una din următoarele obligații, în funcție de natura defectului și de stocul existent:

 • de a înlocui produsul deteriorat,
 • de a repara produsul deteriorat, sau
 • de a returna contravaloarea produsului deteriorat

7. Procedura de returnare

S.C. Unic Spot Ro S.R.L. se obligă să înapoieze contravaloarea produselor în termen de 14 de zile de la data primirii cererii în scris, dar nu înainte de a primi produsele returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv în sarcina clientului. Produsul poate fi returnat numai dacă nu prezintă deteriorări rezultate din manipulare incorectă, este însoțit de ambalajul original, precum și de toate actele primite (factură, chitanță, certificat de garanție, etc).

S.C. Unic Spot Ro S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, și nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Pot fi returnate produsele care:

 • nu depășesc termenul de 14 de zile de la data primirii produsului
 • nu prezintă urme de lovire sau deteriorare; fără defecte rezultate din manipulare și montare
 • nu prezintă urme vizibile de uzură
 • nu au fost obiectul unor comenzi speciale
 • au ambalajul original și conțin toate accesoriile aparținând produsului, împreună cu factura/chitanța și certificatul de garanție al produsului comandat

8. Drepturi de autor

Întregul conținut al paginii web  www.unicspot.ro, constând în imagini, texte,  elemente grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date este proprietatea S.C. Unic Spot Ro S.R.L. și este apărat de legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. Unic Spot Ro S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. 

9. Limitarea responsabilităților

Plată - Plata produselor comandate de pe platforma online www.unicspot.ro se poate face în avans sau la livrare.  Produsele comandate trebuiesc achitate integral, la opțiunea plata în avans, în caz contrar livrarea nu va fi realizată. 

Livrare - Livrarea produselor are acoperire națională. Se fac livrări oriunde pe teritoriul României. Ne rezervăm dreptul de a contacta telefonic și/sau prin e-mail clienții pentru confirmarea comenzilor.

Prețuri - prețurile conțin TVA în cuantumul procentual stabilit prin legislația în vigoare aplicabilă. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare. Nu există o limită de preț pentru o comandă minimă sau maximă.

Linkuri către alte site-uri: S.C. Unic Spot Ro S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.unicspot.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză. Ne asumăm responsabilitatea față de clienții noștrii de a depune toate diligențele pentru a limita sau întrerupe accesul către site-uri care, prin natura informațiilor publicate, contravin legilor române, însă nu poate fi ținută răspunzătoare pentru încălcările legii de către aceste site-uri. 

10. Dispoziții finale

Orice neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă. În caz contrar, se va apela la instanța de judecată din județul Brașov, unde societatea noastră își are sediul social.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând, fără anunț prealabil, orice alte informații din cuprinsul site-ului nostru. Nu ne asumăm răspunderea în cazul modificării prețurilor produselor sau prețurilor de livrare, în funcție de tendințele economiei.

Pentru orice solicitare ai avea îți stăm la dispoziție la nr. de telefon (040) 268/274 972 sau la adresele de e-mail: comenzi@unicspot.com sau reclamatii@unicspot.com, de luni până vineri în intervalul orar: 7:30-16.00.

Nu ezita să ne contactezi!