Descriere


Scaunul de birou Hovas este perfect pentru birourile moderne, realizat din piele ecologică, cu inserții de mesh, este rotativ și rezistent. Acesta asigură atât prestanță, cât și o poziție confortabilă, chiar și în condițiile unei perioade lungi de utilizare.

Scaunul directorial Hovas este un scaun clasic, capitonat cu perne moi ce urmăresc linia corpului și care oferă o senzație de scufundare. Potrivit persoanelor practice, acest scaun directorial poate fi alegerea potrivită atât pentru acasă cât și pentru birou. 

Șezutul și spătarul sunt tapițate cu piele ecologică care oferă o poziție confortabilă, chiar și în condițiile unei perioade lungi de utilizare. Baza este fabricată din metal cromat, cu 5 roți din nylon, ce permit o mobilitate ușoară pe orice suprafață. Mânerele, sunt fabricate din metal cromat, tapițate deasemenea cu piele ecologică, oferă o poziție confortabilă a mâinilor și a trupului în timpul utilizării. Scaunul este prevăzut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborâre și rotire 360 de grade și mecanism tilt care permite balansul. 

Dimensiunile totale ale scaunului sunt 61.5 cm lățime, 59.5 cm adâncime și 118 cm înălțime. Înălțimea scaunului poate fi ajustată între 108 și 118 cm.   

Greutatea maxim admisă a scaunului de birou Hovas este de 120 kg.


Întreținere: a se curăța cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă călduță cu săpun (50% apă, 50% săpun PH neutru), apoi ștergeți cu o cârpă uscată.

Produsul se livrează demontat și este însoțit de instrucțiuni și accesorii pentru asamblare.

Buc/carton:
1 buc
Cod EAN:
5999058338294
Culoare:
bej
Dimensiune ambalaj:
78x22.5x58 cm
Dimensiune produs:
61.5x59.5x108-118 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
13 kg
Greutate maximă admisă:
120 kg
Tip Material:
bază și mânere metal cromat, tapițerie PU

Atașamente

instrucțiuni de asamblare (9214100.pdf, 299 Kb) [Descarcare]

Review-uri

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită

Produse similare