Masuta de cafea Opium, maro, 110 x 60 x 35 cm

v-246293
1165,96 Lei
În curând
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această măsuță de cafea Opium în stil industrial emană un farmec vintage și va aduce o notă de modernitate permanentă în locuința dvs. Această măsuță de cafea poate fi folosită, de asemenea, ca masă laterală, masă de capăt sau masă pentru camera de zi.

Această măsuță de cafea este fabricată din lemn masiv reciclat. Aspectul brut al lemnului și măiestria realizării contribuie la stilul retro spectaculos al măsuțe de opium. Fiecare etapă a procesului de fabricație este realizată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Fibrele frumoase ale lemnului fac fiecare piesă de mobilier unică și ușor diferită de următoarea. Blatul robust al mesei oferă spațiu pentru a pune niște gustări, coșuri de fructe sau alte obiecte decorative. Picioarele curbate sunt confecționate din oțel durabil, care adaugă rezistență și stabilitate mesei, contribuind, de asemenea, la stilul său industrial. Asamblarea este ușoară.

Notă: Culorile și fibrele lemnului pot varia de la piesă la piesă, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Blat de masă din lemn masiv reciclat + picioare din oțel
  • Dimensiuni: 110 x 60 x 35 cm (L x l x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
Culoare produs:
maro
Dimensiune produs:
110 x 60 x 35 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
20.8 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea Opium, maro, 110 x 60 x 35 cm