Masuta de cafea, alb, 90 x 50 x 40 cm

v-286297
1075,64 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această măsuță de cafea din lemn masiv, cu un stil vintage spectaculos, va aduce un plus decorativ și practic decorului dumneavoastră de interior.

Masa este realizată manual din lemn de mango, care este solid, stabil, durabil și frumos, iar meșteșugul creației accentuează stilul retro spectaculos. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Meșteșugul creației și fibrele frumoase ale lemnului fac fiecare piesă de mobilier unică și ușor diferită de următoarea. Blatul robust va fi ideal pentru plasarea produselor alimentare, a băuturilor, a lămpilor sau a altor obiecte decorative. Această masă de cafea are două sertare și un raft deschis, furnizând spațiu suplimentar de stocare pentru obiecte mici precum chei, carnețele, pixuri, telecomenzi și alte mărunțișuri, pe care să le aveți la îndemână. Masa de cafea este ușor de asamblat.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Culoare: Alb
  • Material: Lemn masiv de mango cu finisaj decolorat
  • Dimensiuni: 90 x 50 x 40 cm (l x ad. x î)
  • Cu 2 sertare și 1 raft deschis
Culoare produs:
alb
Dimensiune produs:
90 x 50 x 40 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
20.1 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea, alb, 90 x 50 x 40 cm