Masuta de cafea, multicolor, 60 x 60 x 35 cm

v-247823
421,50 Lei
In stoc
+
Adaugă la Favorite
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Fiind și sofisticată și elegantă, această măsuță de cafea din lemn oferă o notă de farmec vintage și stil industrial, datorită lemnului masiv reciclat și picioarelor din fier vopsit electrostatic.

Masa de canapea este realizată din lemn masiv reciclat care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin din clădirile vechi demolate și poate include diferite tipuri de lemn, precum lemn de pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât nu se micșorează și nu se îndoaie. Datorită măiestriei execuției și granulației atrăgătoare a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de celelalte. Masa laterală este realizată complet manual, iar fiecare etapă a procesului de fabricație este desfășurată cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. În plus, cadrul vopsit electrostatic contribuie la robustețea construcției și adaugă farmec industrial acestei mese pentru camera de zi. Acest produs este ușor de asamblat.

Notă: Culorile variază de la piesă la piesă, făcând ca fiecare dintre aceste măsuțe de cafea să fie unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat și picioare din fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 60 x 60 x 35 cm (L x l x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Lucrat exclusiv manual
  • Ușor de curățat cu o cârpă umedă
Culoare produs:
multicolor
Dimensiune produs:
60 x 60 x 35 cm
Garantie:
24 luni
Greutate:
14.1 Kg
Tip Material:
  • Lemn

Produse similare cu Masuta de cafea, multicolor, 60 x 60 x 35 cm