Masuta de cafea, maro

v-246254
885,42 Lei
În curând
  • Solicită postare în SICAP

Descriere

Această măsuță de cafea din lemn masiv de sheesham emană un farmec vintage și va da o notă distinctivă casei dvs. cu designul său colonial unic. Poate fi folosită și ca masă laterală, masă de canapea și masă de capăt.

Această masă este fabricată din lemn masiv de sheesham, care este durabil și frumos. Lemnul de sheesham este un lemn tropical de esență tare renumit pentru granulația sa bogată și, de asemenea, cunoscut sub numele de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare etapă a procesului de fabricație se desfășoară cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Meșteșugul creației și fibrele frumoase ale lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de celelalte. Masa are un blat robust, iar stilul său simplu și elegant va face din cina zilnică un moment special. Acest articol este ușor de asamblat.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre măsuțele noastre de cafea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 110 x 60 x 40 cm (L x l x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
Culoare produs:
Maro
Garantie:
24 luni
Greutate:
18.2 Kg
Tip Material:
  • polietilenă

Produse similare cu Masuta de cafea, maro